zondag 28 november 2021

JIJ BENT MIJN KERSTKOEKJE

Dag allemaal,

Wat is het toch heerlijk om met de Bella Lullu knipvellen bezig te zijn. Dit keer kon ik het knipvel Christmas cookies niet weerstaan en heb er onderstaande kaart mee gemaakt. Uiteraard een kerstkaart in slimline formaat, dat is helemaal hot tegenwoordig. Er is gebruik gemaakt van designpapier uit de set Believe in the Magic. 


Wat natuurlijk direkt opvalt, zijn de Ribbon Doily stansen. Drie stuks, welke onder elkaar zijn verwerkt. De drie hebben allemaal een matrandje gekregen om meer op te vallen. De grote doily met mooi organzalint erdoorheen geregen. Om alles aan- en opelkaar te bevestigen, komt het tacky tape goed van pas. Een goed en stevig plakkend tape en voor vele doeleinden beschikbaar. Heb het namelijk ook al een paar keer in huishouden gebruikt, hoor, echt super.


Aan de randen van beide doily's, welke aan de zijkant zitten, zijn boven en onder delen van de kleine doily stans bevestigd. Bij deze kleine doily is het ook mogelijk om een lint je erdoorheen te rijgen. Hier heb ik de doily precies in vier stukjes geknipt, zodat je bij allen drie schulprandjes krijgt om zo bijvoorbeeld een sierrand te maken. Maar zoals jullie op de foto zien, heb ik ze verdeeld rondom de grotere doily.


De gnoompjes zijn zo schattig, vinden jullie niet? Laat de gnoompjes maar hun gang gaan, want ze maken de lekkerste warme choco en bakken de heerlijkste kerstkoekjes versierd met icing of fondant, mmmmm. Zien jullie dat er wat liefde is ontstaan op de bakvloer? Het koekje in de vorm van een hart zegt natuurlijk alles.


Om meer diepte in je kaart te krijgen, maak ik het liefst gebruik van het Heffy Doodle tape. Mooie hoogte van 3 mm heeft het en de breedtes zijn er in 5mm en in 12mm. Er zit 10 meter op 1 rol dus je kan dan voorlopig vooruit!


Zo is weer een nieuwe variant ontstaan, een liefdes kerstkaart in plaats van een valentijnskaart, ik zeg zeker doen!

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
 

3 opmerkingen: