vrijdag 10 december 2021

BELLA LULU BLOGHOP GROTE VOUWKAART MET DIAMANT

Dag allemaal,

Er staat weer een nieuwe online workshops in onze webshop namelijk de "Grote vouwkaart met Diamant". Deze is zo leuk dat we deze met jullie willen delen.

*** Klik HIER om de Online Workshop te bestellen **

Met dit geweldige patroon kun je van je creatie echt een projektje maken, want er is zoveel ruimte om de kaart aan te kleden. De basis is wit karton en er is designpapier op gemat met allemaal leuke patroontjes met en zonder afbeeldingen met die schattige monsterstjes in mooie pastelkleurtjes. Dit designpapier is van Craft  O'Clock met de naam Sweetsters.


Zowel de vrolijke zon als de ster glimlachen neer op hetgeen wat op deze fantasieplaneet gebeurt. Dit zijn de Happy Smile stansen van Carlijn Design met wolkjes, sterren, oogjes en mondjes. De stempels komen van de sheet Hobbizz Gefeliciteerd.


De vlindertjes en de libbelletjes komen ook uit het toffe papier. Kijk het monstertje eens vrolijk zijn, liefff.


Dit monster is ook al zo een cutie. Kijk hem eens lopen met zijn lolly, hahaha! De sterren van Carlijn hebben zelfs leuke stiksteekjes als je ze uitstanst.


Uiteraard heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook labels erbij te maken. Ook weer in combinatie met het setje van Carlijn Design. Kijk het lieve eenhoorntje eens liggen dutten. En wat dacht je ervan, dat er eens een keer géén pot goud aan het einde van regenboog staat, maar opeens een berg met snoepjes, de lekkerste cupcakes en mooiste donuts? Das toch helemaal goud!!! Lol...


Om het verjaardagsfeestje helemaal kompleet te maken, heb ik slingertjes uitgeknipt en die aan de bovenkant bevestigd.


Om het geheel netjes bij elkaar te houden, hoort er ook nog een banderol bij, uiteraard met een monstertje. Zo is het echt een kadootje, toch?

Nu over naar het laatste gedeelte van de bloghop.



Wat moet je doen?
  • Ga 10 december 2021 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat  een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Laat het feestje maar beginnen. Let's get this party started.

Ga nu terug naar het Noor Enzo blog klik {HIER} om je rondje af te maken.

Veel Liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

4 opmerkingen: