dinsdag 7 december 2021

KERSTPOST: ZORG GOED VOOR ELKAAR

 Dag allemaal,

Er is kerstpost gearriveerd! Geen gewoon kaartje, nee een kaartdoosje. Ben benieuwd wat er in zit en jullie? Eerst maar de basis van het doosje. Dat is echt een must have en is van Dutch Doobadoo, de slimline shadowbox. Ik heb er zelf een sleeve omheen gemaakt, zodat je het doosje eruit kan schuiven. en wat er dan in zit....??? Dat komt later, hihi. 


De voorkant is beplakt met een ondergrond van één van de Carlijn Design Slimlinemallen en Studiolight. Het designpapier is uit de set Advent van Noordesign. De drie gnoompjes op de voorgrond is toch wel de vrolijkste noot aan dit projekt, vind ik. Deze cuties kun je maken van de Elzabeth Crafts Design mallen Gnomes. Je kunt ze aankleden en zelfs de raarste en grappigste poses aan laten nemen. Aan de rand van het besneeuwde bos houdt het vrouwke het bord omhoog om het dorp te laten weten dat de post is gearriveerd, de ander deelt kadootjes uit en de laatste staat de boel in de gaten te houden met zijn handjes in zijn zij! Lol... De baardjes en de vlechtjes zijn ook heel mooi als je deze uit wattenschijfjes stanst.


Bij het uitschuiven van het doosje zien we dat de randen versierd zijn met een gestanste ketting uit de set van Carlijn Design. Dit zijn verschillende randjes op slimline formaat, hoe handig? Ook zien we de grappige karaktertjes uit het Bella Lullu knipvel Social Distance op een echt mondkapje. Ja, deze past er precies in. En een goede pakkende tekst uit het knipvel hoort er in deze gewoon bij deze Kerst, ja toch?


Dus met het Bella Lullu knipvel Social Distance en de gnomes heb je zeker voor deze tijd van het jaar een heel passende kerstkaart. Stay safe...

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)2 opmerkingen: