vrijdag 21 januari 2022

BELLA LULU BLOGHOP CASKAART MET RILBOARD 21 jan.

Dag allemaal,

Corry laat  zien hoe handig je een kaart kunt maken met een rilbord. Ideaal te combineren met onder andere de Bella Lulu plaatjes.


Met deze leuke workshop in het All inclusive abonnement, waarover straks meer, heb ik een slimlinekaartje gemaakt en deze voorzien van diagonale rillijnen. Deze zijn gemaakt met het rilbord van Vaessen. In de hoeken rechts- en linksonder zijn ook nog een "ornamentje"gemaakt.


Tevens zijn er een paar sequins  in bijpassende kleuren te zien. Daarbij is de basis van de kaart bespetterd met wat blauwe inkt en verdeeld over de rillijnen heb ik de schattige vlindertjes geplakt uit het Bella Lullu knipvel Vlinders. Dit gehele knipvel is voorzien van vlinders in verschillende groottes en allerlei kleurtjes. Er zal er altijd wel eentje bij zitten, die je op je creatie kunt gebruiken.


De Beterschap stempel vind je terug op de Bella Lullu sheet Zomer. Met natuurlijk ook zomerse tekstjes en grappige ananasjes, die je een gezichtje kunt geven en zelfs een zonnebrilletje. 😎😍

 
De mooie randje rondom de kaart is de borderstans uit een setje van vier stuks van Jenine's Mindful Art Collection, Decorative border Essentials.


*** Klik hier om het rilbord te bestellen ***

All Inclusive Abonnement

 Wil je geen enkele Online Workshop missen? Dan is een All Inclusive abonnement wel erg handig. Wat zijn de voordelen?

- onbeperkt toegang tot alle Online Workshop
- minimaal 2 nieuwe video's per week
- unieke kaartmodellen en patronen
- tips & tricks
- uitgebreide productinfo
** klik {HIER} om ons All Inclusive abbonement te bestellen **

Dan nu over naar het laatste gedeelte van de bloghop.

Wat moet je doen?
  • Ga 21 januari 2022 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat  een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!


Nu kun je doorhoppen naar Judith 

Bedankt voor jullie bezoek en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)4 opmerkingen: