maandag 17 januari 2022

BELLA LULU BLOGHOP OVER THE MOON

Dag allemaal,

Ons nieuwe Bella Lulu knipvel heet "Over the Moon". Weer even een nieuw impuls voor de creabea's onder ons met onderstaande knuffelbeesten.

** klik {
HIER} om het Bella Lulu knipvel te bestellen **


Wat een poepies zijn het hé? Lieve beertjes voor geboortekaartjes of jongetjesverjaardag. En degene met de bloemetjes natuurlijk voor de meisjes.


 Ik heb voor een geboortekaartje gekozen en heb als basis een slimline formaat genomen. En deze bewerkt met een wolkenstencil en lichtblauwe distressinkt. Uit de slimline edges set van Elizabeth Crafts Designs, de grasrand twee keer uitgestanst en deze verhoogd op elkaar bevestigd met dun foamtape. Hiermee heb ik als het ware de basis verlengd in de hoogte.


Het schattige treintje is in blauwtinten opgebouwd en op de wielen en de "hagelslagjes" is Glossy Accents aangebracht. Dit is een doorzichtige vloeistof, die een glimmend laagje achterlaat als het droog is.


Bovenaan de kaart zien we de babyblocks van Dutch doobadoo. Deze kun je zo leuk in laagjes opbouwen! Doet mij denken aan de houten speelblokken, toen ik nog klein was. Maar dat is wel al héél lang geleden, hoor! Hahaha... Dan hebben we nog zo een lieverdje, die neerkijkt vanaf de maan en wat sterretjes over de hemel verspreidt. Leuk, toch? De sterretjes zitten bij de gave set van Carlijn Design met de slimline Regenboog.


In het achterste karretje zijn onderdelen van het treintje omgetoverd tot ballonnen, uiteraard met de naam van de kersverse spruit! En één van de beertjes reist mee in het wagonnetje. De kaart heeft als finishing touch een geschulpte rand gekregen. Deze kun je stansen met één van de zes randmallen van Carlijn. Ik houd wel van deze kleurtjes en het knipvel Over the Moon past hier perfect bij! Hoop dat jullie weer wat nieuwe inspiratie hebben gekregen van deze bloghop.

Ga 17 januari 2022 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter. 
Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!


Nu kun je doorhoppen naar Judith .

Bedankt voor jullie bezoek en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
   

4 opmerkingen: