maandag 10 januari 2022

BELLA LULU BLOGHOP HARTJESREGEN

 Dag allemaal,

Met Valentijn in zicht hebben een leuke bijpassende set designpapier voor jullie bij Bella Lulu "Hartjesregen".

** klik {
HIER} om het Bella Lulu papier te bestellen **

Deze basis van de kaart is gemaakt met de slimlinemallen set  inclusief champagnefles van Carlijn design. Niet alleen te gebruiken voor Oud en Nieuw, maar ook voor huwelijken en jubilea. Dit keer gebruiken we ze voor een Valentijnskaart.


Samen met het desginpapier Hartjesregen is het prima te combineren. De pastelkleuren met bruin en rode , roze en blauwe accentjes maken de kaart lekker fris.


De champagnefles is gestanst uit blauw glitterpapier en aangekleed met patroontjes uit het designpapier. Kunnen jullie raden welke smaak het is? In iedergeval watermeloensmaak gemixt met wat Love Potion hahaha.


Één van de schattige beertjes houdt de fles goed vast, wanneer de fles ontkurkt wordt.
De meloenengeur komt je tegemoet en we worden overspoeld met hartjes uit de fles. Deze hartjes komen uit de envelopjesset met stempels van Studiolight, welke aangeschaft konden worden voor het Mega Hobbyfestijn op 2 jan. jongsleden. En zien jullie de bubbels uit het glas sprankelen?


Achter de kaart is plaatsgemaakt voor een label. Gemaakt in roze en een designpapiertje in blauw ruitjespatroon. De tekst Be Mine zijn alfabetlettertjes, welke van Carlijn Design zijn. Het verliefde beertjespaar staat op het punt om elkaar te kussen. Hihihi. 


En een lief  ballonnetje voor de geliefde. Afgewerkt met prachtige roosjes. Allemaal terug te vinden op de twee bijgesloten knipvellen. Dus deze set is ook weer multifunctioneel voor alle gelegenheden!


Dan nu over naar het laatste gedeelte van onze bloghop.

 

Wat moet je doen?
  • Ga 10 januari 2022 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!

Nu kun je doorhoppen naar Judith .

Bedankt voor jullie bezoek en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

5 opmerkingen: