vrijdag 14 januari 2022

BELLA LULU BLOGHOP ZIJ-SCHUDKAART

Dag allemaal,

Natalie heeft een heel leuk model schudkaart voor jullie uitgewerkt. Dus daar hoort natuurlijk een bloghop bij. Hop je mee?

*** Klik HIER om de Online Workshop te bestellen **


Hoe leuk is het om iemand eens te verrassen met iedere keer een geheel andere soort kaart of met eens een andere vorm van een creatie? Deze kaart, waarvan het schudgedeelte aan de zijkant zit, is er zo eentje. 


De basis is donkerblauw cardstock met daarop patroontjes uit de Crafty Kit XL Seashore. Ik heb er een doorkijkkaartje van gemaakt en daarvoor de cirkelmallen van Carlijn gebruikt met afwisseling van stiksteekjes, een schulprandje en nog eens ring. De boven- en onderkant zijn voorzien van een doodle sterrenrandje, welke onderdeel is van de slimline mal Ster van Craft Emotions. In het midden komt een stoer beertje aan op zijn nieuwe skateboard...allemaal aan de kant! Kijk uit...!  Dit beertje komt van het knipvel Raw Denim met verschillende van deze stoere gasten. 


De stoere skater gaat super hard, zien jullie dat? De bliksem komt zelfs te voorschijn onder zijn wieltjes! Deze bliksemschicht en ook nog andere onderdelen, die met het weer te maken hebben en de atmosfeer kun je terugvinden in de set Regenboog van Carlijn Design. De bliksem en de rozet met nummer 1 zijn voorzien van wat Glossy Accents Dit is een doorzichtige vloeistof welke geheel glanzend opdroogt en er een super glimmend laagje ontstaat. De rozet met nummer 1 erin behoort tot de set met cirkelmallen.
 

In het schudgedeelte zijn sequins te zien in bijpassende blauwtinten en nog een beertje uit het knipvel Raw Denim. Nog een bijpassende ballon en de alfabet letters, Blijf Kalm van Carlijn zijn van een prima formaatje. Met zowel een outline als een inline letter, dus super leuk om deze in contrasterende kleuren op je kaart te gebruiken. De mooie diepte in het schudgedeelte, zodat je schudmateriaal de ruimte heeft is gedaan met de Heffy Doodle foamtape. Deze tape is 3mm hoog en in de maten van 5mm breed en 12mm breed te verkrijgen op een rol van wel 10 meter lang.


Als we het kaartje openslaan komen we nog meer variaties tegen van de cirkelmallen van Carlijn. Ook de cirkeltjes met de tekst behoren daartoe. En ook weer wat extra sterretjes toegevoegd, welke je tegemoet glimmen.


Dus een super chille jongens of mannenkaart en nog eens origineel ook met het schudgedeelte aan de zijkant! 

Wil jij ook deze kaartmaken? Dan zijn de kosten voor deze workshop 5 euro. De inhoud van deze online workshop is dat de opbouw en de uitleg van het kaartje wordt gegeven. Het is ook mogelijk om een All Inclusive abonnement te nemen als je geen enkele Online Workshop wilt missen.

Wat zijn de voordelen?
- onbeperkt toegang tot alle Online Workshop
- minimaal 2 nieuwe video's per week
- unieke kaartmodellen en patronen
- tips & tricks
- uitgebreide productinfo
** klik {HIER} om ons All Inclusive abbonement te bestellen **
Dan nu over naar het laatste gedeelte van onze bloghop.

Wat moet je doen?
  • Ga 14 januari 2022 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat  een reactie achter
Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!


Keer nu terug naar het blog van Noor Enzo om je rondje af te maken.

Bedankt voor jullie bezoek en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)





3 opmerkingen: