maandag 24 januari 2022

BELLA LULU BLOGHOP LOVE LETTER

Dag allemaal,

We gaan al richting Valentijnsdag, daarom gaan we nu hoppen met het geheel passende Bella Lullu knipvel Loveletters.

** klik {HIER} om het Bella Lulu knipvel te bestellen **


Dit grappige knipvel met de leuke gnomes en hun slungelbeentjes heb ik dit keer gecombineerd met de paddenstoel van Elizabeth Crafts Design.


De witte basis van mijn kaart heb ik eerst voorzien van een wolkenlucht met het mask stencil van Dutch Doobadoo. Het gele gedeelte is een "weg", daarna wat strookjes gras, het hekje dan de paddenstoel en als laatste de struiken. En dan kun je her en der en nog overal tussenin je kaart aankleden. Het gras, hekje en struiken zijn de Adventure Edges van Elizabeth Crafts Designs.


Sommige onderdelen zijn met cardstock gestanst, andere delen weer bewerkt met inkt of uit designpapier gestanst. Zoals bijvoorbeeld de gordijntjes in het raampje naast de deur. De "steentjes" op de weg zijn gemaakt met de overblijfsels uit de kleinere paddenstoelen, welke onderdeel uitmaken van de set van het Mushroom House van Elizabeth Crafts Designs. De allerkleinste paddenstoeltjes zijn gemaakt met de overblijfsels uit de grote hoed van het Mushroom House en voorzijn zijn met de witte stippen van de hartjes van de bloempjes.


Er zijn twee gnoompjes wel heel erg intiem, vinden jullie niet? hahahaha... Uit het knipvel heb ik ze tussen de struiken geplaatst en wat mini hartjes toegevoegd. Die zijn zeker weten aan het zoenen. Fietfieuwww! Het andere gnoompje doet net de deur open om te vertellen dat er liefdespost is aangekomen.


Bij het openslaan van het zolderraampje, zien we zelfs eigen gekweekte hartendiefplantjes! 


Zo kun je dus Valentijn ook op een andere manier verrassen! Een beetje liefde verzenden, Sending Love, gemat op twee cirkelstansjes van Carlijn Design. De kaart is afgewerkt met een geschulpt randje ook van Carlijn Design. Ben benieuwd wat jullie van het tafereeltje vinden en of jullie weer een creatieve impuls hebben gekregen.

Dan nu over naar het laatste gedeelte van onze bloghop.
 


Ga 24 januari 2022 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter. 
Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!


Nu kun je doorhoppen naar Judith.

Bedankt voor jullie bezoek en tot de volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

6 opmerkingen: