vrijdag 28 januari 2022

BELLA LULU BLOGHOP Z-FOLD KAART

 Dag allemaal,

*** Klik HIER om de Online Workshop te bestellen **


Deze Z-fold kaart is helemaal te gek. Achteraf , toen de kaart af was, dacht ik, dat je ook allerlei pockets erop zou kunnen maken! Maar goed, ik heb hem dit keer helemaal gepimpt met het designpapier La La Lente. Vrolijke pasteltinten in de sfeer van Pasen.


Op de grote bladzijde aan de rechterkant zien we de gave luchtballon met gnoompjes, die zwaaien naar het kuikentje, die de regenboog afroetsjt. Is dat een goed woord? Hahaha... Het kuiken zit nog in zijn eierschaaltje en heeft zich verkleed als paashaas! Hij gaat zelfs zo hard dat de bliksemschichten ervan afvliegen. Deze zijn onderdeel van de regenboog set, die we ook nog eens in bijpassende kleuren heb uitgestanst. Deze is van Carlijn Design. Het zonnetje schijnt en heeft een Happy smile met een knipoog, ach laat gaat die kleine dreumes... Deze behoort tot de set met dezelfde naam Happy Smile van Carlijn.


Aan de voorkant geeft het schattige eendje met de mooie ruiker aan dat het tijd wordt om weer eens de bloemetjes buiten te gaan zetten, want het is bijna LA LA Lente. Deze lettertjes zijn gemaakt met de alfabetstans van Carlijn en heet Blijf Kalm. Deze hebben een buitenrand en een letter om erin terug te plaatsen , mits je alle letters gewoon aan elkaar laat zitten en niet alles losknipt met een tangetje. Dan krijg je namelijk een alfabet die je kan matten. Tis wat jezelf het leukst vind.


Binnen in heb ik uit de twee bijbehorende knipvellen de fietst uitgeknipt en deze tussen twee grasrandjes geplaatst en wat bolletjes gepoot en de bloemetjes wat water gegeven. De bloemetjes zijn onderdeel van het Mushroom huis van Elizabeth Crafts design.


Willen jullie ook zo een vrolijke kaart maken in deze aparte vorm? Deze is onderdeel van onze on line workshops. De kosten voor deze workshop zijn 5 euro. De inhoud van deze online workshop is de opbouw en uitleg kaart. Het is ook mogelijk om een All Inclusive abonnement te nemen als je geen enkele Online Workshop wilt missen. Wat zijn de voordelen?

- onbeperkt toegang tot alle OnlIne Workshops
- minimaal 2 nieuwe video's per week
- unieke kaartmodellen en patronen
- tips & tricks
- uitgebreide productinfo
** klik {HIER} om ons All Inclusive abbonement te bestellen **

All Inclusive Abonnement

Dan nu over naar het laatste gedeelte van de bloghop.


Wat moet je doen?
  • Ga 28 januari 2022 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat  een reactie achter
Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!

En zeg nu zelf , zo een vrolijke lente kaart zou iedereen toch willen ontvangen?


Jullie mogen nu doorhoppen naar Judith.

Bedankt voor jullie bezoek en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
4 opmerkingen: