Startpagina

dinsdag 31 mei 2022

BELLA LULLU FEESTJE IN HET BOS

 Dag allemaal,

Wat een mooi ontwerp is deze mal van Studiolight, zeker in combinatie met het prachtige, frisse Bella Lulu designpapier Feestje in het bos. Je heb direkt een speelse vorm van je kaart.


De basis is het Bella Lulu kraftkarton en het smooth wit cardstock. Met twee verschillende patroontjes in pastelkleuren roze en blauw van het designpapier is deze basis beplakt.


Een labeltje, welke ook onderdeel is van het designpapier, heb ik aangepast om in het midden te passen.


Alle drie de rondjes zijn gemat met corkelstansen van Carlijn Design voor een speels effect. Aangekleed met de dier- en boselementen van de bijbehorende knipvellen, heb ik invulling gegeven aan de cirkels met kleine tafereeltjes.


De lieve libelles zijn van Marianne Design met een aantal verschillende liefjes, zodat je ze ook kunt maken alsof je ze van de zijkant ziet. De grappige das en het kojijn aan beide kanten van de kaart vieren al mee met het feestje en zijn verhoogd bevestigd met foamtape.


De kaart is afgewerkt rondom met de handige slimlineborders Write Your Story van Studiolight.

Heel erg bedankt voor jullie bezoekje en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

 

 


 

2 opmerkingen: