Startpagina

woensdag 8 juni 2022

GENIET VAN DE ZONNESTRALEN!

Dag allemaal,

Op 29 mei jl., hadden we in de facebookgroep van Noor Enzo weer een Online Mega Hobbyfestijn. Dit keer hadden we een thema waarin zonnebloemen centraal stonden. Om dus alvast in zomerse sferen te komen heb ik onderstaande kaart bedacht. Maar wat is nu een zomer zonder onze Ted!? Die mag natuurlijk niet ontbreken om het zomerse feestje compleet te maken.


De basis van de kaart is rood 23,5 cm bij 23 cm ( h x b ) en twee andere om te matten ( geel en designpapier) zijn iedere keer, LET OP, één cm kleiner. Be basket en het bloemenpotje is beplakt met patroontjes uit de designpapier set Zonnige Zomer


 In de Live video leg ik jullie uit hoe de grote en de kleine zonnebloemen gemaakt zijn, waarbij ik de rolbloem van Elizabeth Crafts als hart in de bloem heb gebruikt. Tevens leg ik uit hoe je beertje Ted kan verkleden als zonnebloem. Zie hem eens bezig in  zijn bloembak om de kwaadaardige wormpjes te verwijderen! Uiteraard met het tuingereedschap van Marianne design. Zie ook het harkje al klaarstaan aan de rechterkant tegen het bloempotje.


Onderhand zijn verschillende Gardengnomes ook druk bezig. De ene geeft de plantjes water, de andere is diep verscholen om de laatste tulpjes veilig te stellen en de laatste.... Nou de laatste loopt de kantjes ervan af, door te klauteren in de overhangende plantjes, hihihi... Deze slingerplantjes zijn gemaakt met de mallen van Elizabeth Craft Designs Jungle leaves.


Hierboven nog een paar close ups met o.a. vlinder uit het Bella Lulu knipvel. Dan hebben we natuurlijk het eigenwijze gnoompje hangend aan de overhangende takken met bladeren. Nog even Tedje van dichtbij met het tuingereedschap van Marianne Design. Nog verscholen tussen de zonnebloemen mert rolbloemenhart van Elizabeth Craft Design zien jullie het tulpenvrouwtje die de bijtjes ver van haar af probeert te houden.


Dit zomerse tafereeltje kunnen we natuurlijk niet zonder tekst opsturen. Uit de set Zonnige Zomer kun je uit twee knipvellen met buttons, labels en banners de geschikste tekst kiezen voor jou kaart. Hier heb ik gekozen voor een banner , welke gemat is op rood cardstock: Zomer is genieten van de zonnestralen! Nou mooier kunnen we het niet zeggen, ja toch?

 Onderaan dit bericht staat weer alle materialen die ik heb gebruikt met een link naar de webshop.

Wil jij ook deze creatie maken? Dan kun je de LIVE video terugkijken op ons youtube kanaal. Klik op onderstaande knop om deze te bekijken.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer bij een nieuw Hobbyfestijn!

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

  

  


 

 

 


 

 


   

   

   

2 opmerkingen: