zondag 22 mei 2022

JUST FOR YOU

Dag allemaal,

Wat een prachtig papier is het weer van Bella Lulu, Feestje in 't bos! In een LIVE, die ik heb gegeven op 15 mei jl., heb ik  onderstaand slimlinekaartje gemaakt.  Hierin staan ook de rolbloem en de Add-ons voor de irisshutter van Elizabeth Craft Designs centraal.


Nu zullen jullie wel denken: Maar ik zie helemaal geen irisshutter! Klopt, want ik laat jullie zien dat de add-ons ook heel makkelijk los op je creatie gebruikt kan worden. De sierlijke swirl mal staat dan ook mooi in het middelpunt met een lief bosolifantje, die even om het hoekje komt kijken.


In het filmpje van de LIVE leg ik exact uit hoe je te werk gaat met de mooie rolbloem en hoe je die kunt bewerken met "stiften", Brushmarkers of Copics bijvoorbeeld. Als je ook nog eens gebruik maakt van een witte multiliner en meeldraadjes toevoegt, dan krijg je een super resultaat.


Aan beide zijden van de kaart zien jullie de leuke slimline borders uit de serie Write Your Story van Studiolight, ontworpen door Jenine. Nog een close upje van de bloemen en een leuk gestyled setje uit de knipvellen, welke bij het Bella Lulu designpapier zitten.


Het lieve egeltje houdt een houten bordje vast en daarop is gestempeld met een tekst van Studiolight met een party thema. In de LIVE geef ik jullie een tip, als een tekst niet past op je item hoe je met plakband je tekst onder elkaar kunt stempelen, zodat het wel past!


Dan nog even iets over de gave slimline borderranden van Studiolight. Ik moet erbij zeggen dat deze in eerste instantie wel in/aan je papier blijven zitten. (zie de foto HIERONDER) De borders zijn in iedergeval multifunctioneel. Ten eerste, de overblijfselen uit deze mallen kun je ook nog eens gebruiken als schudmateriaal. En zoals jullie zien bij de onderste (bovenste foto), zou je nog eens de versiersels als randje kunnen gebruiken of eventueel twee versiersels in de hoeken van een kaart bevestigen.


Ten tweede kun je met 4 van de 5 mallen een dubbele rand stansen, zodat je een dubbele rand krijgt om te gebruiken als strookje op je creatie of als banderol voor een klein kaartje. De rand met de ovaaltjes, kun je in zijn geheel uit de papier stansen, door deze weer tegengesteld IN het al gestanste randje terug te leggen, vast te plakken en door je machine te halen. Hieronder leg ik uit hoe je een dubbele rand kunt maken.


Leg je borderrand op een brede strook papier zoals op de foto en plak vast met mallentape en haal deze door je stansmachine.


Haal je mal los en leg deze tegengesteld op je papier en bepaal hoeveel ruimte je ertussen wilt. Of leg deze zo dichtmogelijk er tegenaan. Plak hem weer vast met mallentape en haal door je machine.


Knip de uiteindjes netjes "bij" en voila! Het resultaat is daar!


Wil jij ook deze creatie maken? Dan kun je de LIVE video terugkijken op ons youtube kanaal. Klik op onderstaande knop om deze te bekijken.


Heel erg bedankt voor jullie bezoekje en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  

   

    

   

      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten