maandag 16 mei 2022

AHOY!

Dag allemaal,

Met het best wel mooie weer, wat we hebben, had ik wel weer eens zin in een maritiem kaartje. Het is dan ook één van mijn favoriete thema's. Laat Elizabeth Craft Designs nu een toffe set uitgebracht hebben met patrijspoorten en ook nog eens een set met zeedieren! Dus daaruit is onderstaande slimlinekaart ontstaan. 


De basis is maritiemblauw en rood cardstock met daarop designpapier met een rood en wit streepje, inclusief een script in de rechterboven - en linkeronderhoek. de patrijspoorten uit blauwgestanst en de schroeven met de zilveren Signo Multiliner.


Achter twee cirkels nog een script papiertje geplakt en met foamtape de grappige diertjes uit het knipvel Ahoy verhoogd erin geplakt.


De middelste cirkel is voorzien van de ronde blister van Studiolight, bedoeld als shaker, maar hier heb ik wat gel erin gedaan gemixt met een aantal blauwe pailletjes,


Eén stans bevat rondom de patrijspoort de armen van een octopus, zoals jullie zien, tof toch? Tevens bevat een set ook een ouderwetse duikershelm met daaruit ook octopusarmen. Daarvan heb ik een gedeelte eraf gehaald en gebruikt om deze linksboven, achter mijn kaart vandaan te laten komen. Zodat het net lijkt of hij de kaart wil grijpen.


Met stuurwiel en het stoere anker wordt het maritieme thema nog extra versterkt. Afgewerkt met bijpassende tekstjes en de leuke vuurtoren uit het knipvel Seashore is je creatie helemaal dé Bom!

Heel erg bedankt voor jullie bezoekje en tot een volgende keer.

Veel liefs,
 


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  

   

 

  

     

2 opmerkingen: