Startpagina

zaterdag 11 juni 2022

ZONNIGE ZOMER

Dag allemaal,

Afgelopen maandag 6 juni hadden we op onze instagrampagina van Noor Enzo een INSTAhop. In deze hop stond het Bella Lulu Designpapier Zonnige Zomer centraal. En afgelopen zaterdag 4 juni was er bij Noor Enzo in de winkel een workshop, verzorgd door onze Lia Loonen met een super patroontje. Dat heb ik hierbij gebruikt om een vrolijke, zonnige kaart te maken.

Deze accordeonkaart of ook wel zigzagkaart kun je gewoon opvouwen en makkelijk in een envelop verzenden. De basis is wit Bella Lulu cardstock, welke voorzien is van rood, geel groene tinten patroonpapier. De strook met kleinere kaartjes hebben twee labels met een hemkoordje entwee afbeeldingen in het midden, een lief musje en een schattig konijntje. Allemaal terug te vinden op de bijgesloten knipvellen in de set.


Op de labels staat de tekst : Vandaag mag jij alleen maar genieten. En de andere tekst is: Het zonnetje in huis. En je vindt nog meer leuke quotes, welke op bijvoorbeeld banners en buttons staan, dus niet alleen labels.


De veulentjes aan beide zijden van de kaart staat te midden van een bloemetafereeltje. Al deze elementjes vind je terug op de twee extra knipvellen met afbeeldingen in de Zonnige Zomerset. De appeltjes, besjes en de oogjes van de veulentjes heb ik voorzien van wat Glossy Accents voor een glimmend en glanzend effect.


De kaart heb ik een sierrand van Studiolight gegeven. En deze komt uit de serie Write Your Story. prachtige afwerking, toch?

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  


  

  

        

1 opmerking:

 1. Kanjer van een kaart. Geweldig!!
  Wauw, I love this card
  grtjs Claudia

  Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
  https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
  http://creativesketchygirls.blogspot.be
  http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
  https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen