woensdag 14 september 2022

ALS IK KON TOVERERN...

Dag allemaal,

Kijk eens hoe leuk je tegenwoordig een beterschapskaart kunt sturen! Een tof stencil van Dutch Doobadoo in de vorm van een pleister, hoe leuk. Weer eens wat anders dan de "opkikkers", die we altijd sturen naar de zieke.


 Ik heb gebruik gemaakt van wit smooth Bella Lulu Cardstock met daarbij het designpapier uit de Vitaminezee kit. Het stencil is een mooi formaat en kan heel makkelijk in een rechthoekige envelop. Met een blackliner ben ik eerst een randje gaan doodlen. Mini pleistertjes getekend met een scribblerandje. Uit de Bella Lulu Beterschap stempelset verschillende teksten gestempeld met Versafine Onyx Black. Als extraatje twee echte paracetamolletjes erop bevestigd met uiteraard de lijm van Dutch Doobadoo... Lol


Maar er is nog een verrassing... maken we het klepje open dan zien jullie een opening waar papieren zakdoekjes in zitten. Want eronder is een doosjes bevestigd met ook een iets kleinere opening. De rand daarvan is van aluminiumfolie. 


Ook weer een leuke tekst binnenin om de zieke wat op te vrolijken en een extra kraft pleistertje. Deze is van Dutch Doobadoo en is een Paper Art set met allerlei verschillende formaten pleisters en verschillende designs uitgesneden met een laser uit kraft.


Hier nog twee close-upjes. Ik denk, dat als je op de foto klikt en in een groter scherm bekijkt, dan kun je misschien wel zien dat de gaatjes glimmen. Deze zijn "gevuld" met Glossy Accents. En een tip voor de gaatjes. Deze kun je heel handig maken met de Gaatjesmaker of ook wel Punch Hole tool van Vaessen. De witte buitenrand heb ik nog even aangezet met zwarte distressinkt Black Soot en een blending tool.
  

Ook handig voor onderweg, hihihi... Pillen heb je bij de hand en een snotneus is als sneeuw voor de zon weer verdwenen, ja toch?

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


  

   

 

     


1 opmerking: