donderdag 22 september 2022

LUCAS: Het Monster

 Dag allemaal,

Wat gaaf zijn die monsters toch! Je kunt hierbij vanalles mixen, als je alle drie deze ondeugden in je bezit hebt. Bijvoorbeeld extra armen geven, extra ogen, een mond van een ander monster gebruiken, etc... De gekste monsters kun jij tot leven laten komen, zoals ik met onderstaande kaart heb gedaan.


Voor deze kaart heb ik de Card Art Boo gebruikt en uit zwart cardstock geknipt. Evenals de basisondergrond van de kaart, welke in de Crafty kit Monster House zit. Op beide is ook het gave designpapier gebruikt in passende patronen, zoals slijmachtig papier en druipende "drek", ieuuwww!


De kleine monstertjes zijn allen onderdeel (9 stuks) van een uitdrukvel ook behorende tot dezelfde kit. Ik heb drie leuke uitgekozen, waaronder een duiveltje, die wel heel verschrikt kijkt, en verwerkt op mijn kaart. 


De andere is gevangen door Lucas en heeft hem stevig vast in zijn armen. De rode linksonder is gewoon een beetje gek of dronken, hahaha! Het middelste oog heb ik lekker groen gelaten en met een fineliner de adertjes getekend. Dan zijn hele grote mond. Zoals jullie zien wordt het wel tijd voor een beugeltje met die grote ruimtes ertussen, hihi. Voordeel is wel dat hij niet hoeft te flossen. Lolll... Lucas heeft die kleintjes wel in zijn macht hè? Kijk nou hoe bang die kleine groene is. Das toch zieluggg?


Degene die de mini monsters de stuipen op het lijf jaagt, is onze Lucas. Lucas is een van de drie broedermonsters. Ik heb hem alleen iets verbouwd, door hem extra octopus armen te geven en deze armen ook nog eens als hoorntjes te gebruiken. De ogen, daar kun je ook mee spelen... kijk eens hoe scheel hij kijkt!


Onze Lucas heb ik ook nog accentjes gegeven met een witte en zwarte fineliner, om hem beter tot zijn recht te laten komen. Bijelkaar is het één grote dolle en gave boel. Welk monster is jullie favoriet?

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

 

 


   

2 opmerkingen: