donderdag 6 oktober 2022

Kerst-ge-dach-te

Dag allemaal,

Wat was het Friendz Festival van afgelopen 23 en 24 september toch weer een succes met zoveel gezelligheid! Wij, als team, hebben ervan genoten. Ook om de knutselaars zelf eens voorbij te zien komen. Je gaat gezichten herkennen, je maakt een praatje, deelt weer tips etc... Op het Festival hadden we uiteraard allemaal inspiratie bij ons om live te aanschouwen. Eén daarvan zien jullie hieronder.


Ik mocht aan de slag met de Bella Lulu stitched borders. Dit zijn randen, die aan je papier blijven zitten als je ze gestanst hebt. Deze borders bestaan uit twee sets. Eentje met versiersels en de andere set bestaat uit een soort piek golven, 3 op elkaar volgend en 1 rechte, allen met een stikstippeltje. De variatie zie je dan ook terug op mijn kaart. Je kunt er pockets mee maken, te zien in het midden van mijn kaart. Maar je kunt er evengoed prachtige albums mee maken met deze randen.


Zoals jullie zien, is het label rondom met een stikstippeltje. De tekstlabel komt uit het Bella Lulu designpapier By the Fireplace. Dit een dubbele set met designpapier inclusief vijf vellen met plaatjes, labels groot en klein en een vel met pocketkaartjes. Een chique set voor jullie kerstkaartjes.


Hier is het label in close up met een pakkende tekst en de randjes bovenop zijn voorzien van Foamball klei van Craft Emotions.


De mooie kerstroos is van Elizabeth Crafts Design, waarbij ook leuke besjes zitten en je er hulstblaadjes van kan maken. De roos is bespetterd met een zwarte Molotow Twin Marker.


De gestempelde kersttekst is een sheet van Creative Craftlab.


Zo krijg je dus een romantische kaart met deze Combiset en combideal van Bella Lulu. In onze webshop krijg je er dus twee voor de prijs van 1! Ik zou zeggen, of onze Corry eigenlijk, basisss. :)

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

 

  

  

        

2 opmerkingen: