zaterdag 19 november 2022

HAPPY HOLIDAY

Dag allemaal,

Knusse en gezellige tijd noem ik het maar, de Kersttijd komt er ook weer aan en de kerstkaarten liggen misschien zich al op te stapelen, maar in de kerstcollectie van Dutch Doobadoo zitten nu zoveel leuke stencils, daar moet je gewoon mee aan de slag. Kijk maar mee naar het Card Art Huis en de Crafty kit Winterfeestje.


 In een Live video, gehouden op 26 oktober jl. heb ik dit winters tafereeltje ermee gemaakt. Een vrolijke boel voor het huis en binnen moet het volgens mij ook heel gezellig zijn! Het Card Art huis heeft een basis van kraft karton met een verhoogd dak, versierd met de kerstlampjes van Marianne Design.

De sneeuw dwarrelt lekker naar beneden en blijft op het dak liggen. Dit is gemaakt met foamball klei om wat accentjes te geven. Om je tafereel op te bouwen en diepte geven kun je in laagjes werken, door te beginnen met twee randjes Snow Paper van Marianne design, daarachter een hek aan beide kanten van Elizabeth Craft design. Dit zijn slimline formaat Adventure Edges, zo wordt het genoemd. Plaats dan je huis en schuif er nog een rand snowpaper onder en laat je Crafty kit Kerstboom erachter vallen.


De kerstfiguurtjes komen ook uit de Crafty kit en zijn gebruikt om een hoofdrol te spelen op mijn kaart. Zoals hier te zien is ... het elfje staat ondeugend achter de schoorsteen en probeert een sneeuwballengevecht te openen met de sneeuwman linksonder schuin achter het huis! hahaha... De kerstboom is bedekt met pasta uit een Snoweffect pen van Studiolight en daarop wat ijskristallen gestrooid voor een shiny effect.


De kerstman en zijn vrouw hebben er weer reuze zin in en kunnen niet wachten om met hun rendieren weer kadootjes rond te brengen. Van binnen het huis wordt nieuwsgierig toegekeken en gezwaaid! Willen jullie ook deze kerst scène maken? Klik dan op onderstaand logo om bij ons Youtube kanaal te komen (vergeet je niet te abonneren) en bekijk de Live video nog eens.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,



De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  

   

  

     

   


    

    

1 opmerking: