maandag 21 november 2022

TED'S CHRISTMAS HOUSE

Dag allemaal,

Wat is het toch eigenlijk leuk om MDF figuren of homedecoraties te pimpen. Het setje wat ik gepimpt heb is eigenlijk een wat oudere van Dutch Doobadoo, maar deze is voor een X-aantal stuks nog een keertje geproduceerd. Hoe tof! Misschien ben of was jij ook de gelukkige, die deze set te pakken heeft gekregen. Laten we eens kijken hoe het kersthuis van Ted is aangekleed en helemaal ready is voor Kerstmis.


Eerst is het MDF bewerkt met structuurpasta en een kwastje, waarmee alle zijkantjes van het MDF is gedaan en de plateau met de gleufjes en de drie uitsparingen voor waxinelichtjes. Let wel op dat je de gleufjes niet doet, anders kunnen de bomen en het huis er niet meer in.
Het hele tafereel is beplakt met patroontjes uit de Bella Lulu kit By the Fireplace. Een dubbel pakket met nog eens 2 knipvellen, 1 vel met kleine labels en 1 vel met grote labels en een vel met pocketkaartjes. De lampjes in de kerstbomen zijn van Marianne Design. Er zit ook nog een gebogen "lampjes snoer" in deze set, leuk toch? De lampjes zijn uit goud spiegelkarton voor wat bling bling.


Uit het designpapier kun je een trio maken van hertjes van groot naar klein. Wel even goed zoeken in het pakketje welke je moet hebben, hihihi. De leuke gnomes, kaootjes en uiltjes komen uit het Bella lulu knipvel Fireplace gnomes. En wat is dit tafereeltje nou zonder Ted! Dat kan toch niet? Ted heeft zijn mooie donkergroen outfit aangetrokken en een prachtige glitterpompoen  opgezet voor deze gelegenheid. Het uiltje heeft de kou getrotseerd en bewaakt zijn voorraadje sneeuwballen voor het sneeuwballengevecht. Overal zie je wel sneeuw en is gedaan met Foamballclay.


De waxinelichtjes heb ik beplakt met een strookje en later met een 3d Snowpen van Studiolight druipers gemaakt. Bovenop de lichtjes is weer foamlballclay geplakt. En de grond is voor de rest afgewerkt met goudkleurige sterretjes en half eromheen een hekje van Elizabeth craft Designs, als onderdeel van de slimline Adventure Edges. Uiteraard hebben we een passend labeltje erbij en nog achter het huis een strengetje ledlampjes gedrapeerd van Studiolight, zodat het 's-avonds een echte kerstsfeer uitstraalt.


Hier kun je het filmpje bekijken als de lichtjes aan zijn.


Wil jij dit tafereel ook maken en/of bekijken hoe ik te werk ben gegaan dan kun je op het onderstaande logo klikken en wordt je geleid naar ons Youtube kanaal.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop) 

  


 

 
 
       

      

1 opmerking: