vrijdag 23 december 2022

EEN HEEL NIEUWJAAR

Hallo allemaal,

Bij deze post wil ik graag de Bella Lulu stempelset in de spotlight zetten. Hieronder mijn voorbeeld met de Theaterkaart Kerstboom van Studiolight.


De basis is zwart smooth Bella Lulu cardstock, kraft karton daar waar het hoort met daarop patroontjes uit het Bella Lulu designpapier By the Fireplace. De kerstboom is twee keer uit verschillende patroontjes designpapier gesneden, in het midden gerild en de bovenste in een dalvouw gevouwen. Lijm op de rillijn aan de achterkant, opplakken en je boom staat met de flapjes naar elkaar toe. De kerstboom is versierd met sterretjes welke uit de Shaker kerstbalset van Studiolight komen, waarin 3 maten zitten. Uitgestanst uit goud metallic karton.


De theaterkaart is aangekleed met leuke figuurtjes uit het Bella Lulu knipvel en hier en daar is gebruik gemaakt van de Effect Snow pen van Studiolight. De tekst, welk ik heb uitgekozen vond ik perfect passen en heel leuk. De langste tekst is het geworden, zoals jullie zien!


 Als je je kaart ook nog eens afwerkt met een goudkleurige parelpen van Viva decor dan is dat de perfecte finishing touch voor je kerstkaarten.

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  

       
     

   
     

1 opmerking: