zondag 25 december 2022

MERRY KERSTMUTS & HAPPY OLIEBOL

Dag allemaal,

Wat is het toch leuk om met de stencils van Dutch Doobadoo bezig te zijn. Zulke veelzijdige thema's komen er uit elke maand. Dit keer is het in combinatie met het Online Festijn bij Noor Enzo op 13 november met de goodiebag Kerst in een Kopje!


Deze creatie is in winterse kerstsferen gemaakt met het stencil Card Art I love winter en het Build up elfje. Daarbij is het designpapier Kerst in een kopje gebruikt, de bijbehorende knipvellen met afbeeldingen en de gnomes van Creative Craft lab.


De basis is uit wit smooth Bella Lulu cardstock en daarop de letters in verschillende patroontjes. Ik heb de basis nog eens een keer op rood papier gelegd en een randje eromheen geschetst, uitgeknipt en erachter gelijmd met Dutch Doobadoo lijm.


Om het tafereel kompleet te maken zijn de gnoompjes gebruikt, bomen en een gestempelde kersttekst van Craft lab. De gnoompjes zijn aangekleed met onder andere glitterpapier van Studiolight in kerstkleurtjes evenals het Build Up elfje met haar bontrandje van foamballklei. Onze gnoomman Carlos probeerde nog even als finishing touch een bordje te plaatsen, maar viel en raakte verstrengeld in de Christmas Lights van Marianne Design! Het ging nog maar net goed en hij bleef bungelen in de lichtjes en het bord opvangen!!!😂😂😂 Zijn nieuwe geruite broek was gelukkig niet gescheurd of kapot. Deze is heel simpel te maken van het lijfje/jurkje. De snor en de baard zijn uit een wattenschijfje gestanst, evenals het haar met vlechtjes van zijn vriendinnetje. Het elfje moest er erg om lachen met haar bloedrode lipjes en glitterhandschoentjes.


Ik hoop dat deze winter wel een beetje normaal wordt. Maar als zo hier en daar om je heen ziet en leest, kan het wel eens heel anders worden. Nou, dan blijven we gewoon binnen en vermaken we ons wel met onze hobby, toch ?

Wil jij deze winterse creatie ook maken? Klik dan op onderstaand logo om bij ons Youtube kanaal te komen (vergeet je niet te abonneren) en bekijk de Live video nog eens.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 


  

  

 

   


  

       

      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten