zaterdag 31 december 2022

New Year 2023!

Dag allemaal,

Wat zal het nieuwe jaar brengen? Nieuwe kansen, vrede, geluk... wie zal het weten. We moeten er met zijn allen wat van maken tegenwoordig. En vergeet niet zelf de slingers buiten te hangen. De kerstkaarten zijn de deur uit, maar toch nog een oppepper met een Nieuwjaarskaartje om 2023 in te gaan.


 Bovenstaande kaart is gemaakt het stencil Card Art New Year 2023 met wit smooth Bella Lulu cardstock en Craftlab designpapier Snowflake kisses. Deze heeft gave blauwtinten in sneeuw en ijsthema.


Zowel de letters als de cijfers zijn verhoogd opgeplakt met 3 mm breed en 2mm hoog foamtape om diepte in je kaart te krijgen. De cijfers hebben een jjspegelrandje, gemaakt metde slimlineborderstans van Marianne Design met mooie embossing erin. Het papier komt uit het glitterblokje van Studiolight met de pasteltinten en de zilveren ster uit Vintage Christmas ook van Studiolight.


 De schattige Bella Lulu Winterbeertjes spelen in de sneeuw, zijn aan het schaatsen of zijn kadootjes aan het kopen. Op de ster en op de kaart kom je prachtige Laser Paper Art Ice Crystals tegen. Super fijn gesneden sneeuwkristallen om los te knippen. Onze Elvis heeft er zin in en staat al klaar met blauw met zilveren vuurpijl en telt langzaam af...


Het is weer eens wat anders dan de kerstkaarten, die hebben we nu wel gehad, toch? Ook super leuk om te amken in plaats daarvan. Willen jullie ook deze Nieuwjaarskaart maken? Klik dan op onderstaand logo om bij ons Youtube kanaal te komen (vergeet je niet te abonneren) en bekijk de Live video nog eens.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

 

 

  

 

  
      

1 opmerking: