woensdag 28 oktober 2020

LANG LEVE JIJ!

Hallo allemaal,

Wat te vieren? Iets origineels voor een verjaardag? Dan hebben we voor jullie nu een vlaggenlijn van hout. Deze bestaat uit 3 vlaggetjes, waarvan er bij één, een transparante bol ingehangen kan worden. Dus je kunt helemaal los gaan en deze naar hartelust versieren. Gebruik het voor een geboorte, een babyshower, jubileum, geslaagde, huwelijk, etcetera... (Je kunt op de foto's klikken om deze groter te maken) Kijken jullie mee naar wat ik ervan gemaakt heb voor een verjaardag?


De drie delen zijn beplakt met de verschillende patroontjes uit het Wild Flowers designpapierset. De " voorkant" heeft een vrolijk uiterlijk door de vele verschillende soorten plantjes, bloemetjes en takjes van het designpapier. Ik wilde niet dat de vlaggetjes veel gingen verschuiven en heb " stooppertjes gemaakt door aan beide kanten van het touw uitgestanste vlinders te bevestigen.


De twee buitenste hebben cirkels met een sierlijk stiksteekje, ook wel feston genoemd. Deze zijn verhoogd bevestigd door middel van stukjes foam. Zo zorg je voor diepte in je creatie. Als kers op de " taart", het vrolijke beertje Jasper! Jasper is te verkrijgen in een setje met leuke verjaardag items en in vier soorten houdingen. Hier is Jasper ingekleurd met brushmarkers in bijpassende kleurtjes en tevens verhoogd opgeplakt. Schuin onder Jasper, op beide vlaggen, zien we een toefje wikkelbloemen met sierlijke bladeren van onze Bille.


Dan gaan we naar de middelste vlag. De transparante bol heeft sowieso schudmateriaal. In de bol heb ik een passende festoncirkel met weer een feestelijke pose van onze Jasper gemaakt en rondom ook wat met schudmateriaal versierd.


Als we naar de " achterkant" gaan, zien we dat ik deze wat rustiger heb gelaten. Uiteraard met nog meer designpapier uit dezelfde set. Aangekleed met een gestempelde vlaggenlijn, ballonnen overgetrokken en uitgeknipt van het polybesastencil.


De ballonnen hebben weer diepte gekregen door de foampads en zijn bewerkt met de bekende brushmarkers en vrolijke, verjaardagskreten. Dit zijn stempeltjes, welke onderdeel zijn van een sheet, genaamd Banners.


De bol heeft weer een feestelijke ingekleurde afbeelding met schudmateriaal. Met deze unieke creatieve materialen wordt het vast en zeker een super verjaardag. Laat het feestje maar beginnen!

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/0624 Polybesa embosstencil - Ballonnen
6002/1438 Stans-debosmal - Bille's bladeren lang
6002/1440 Stansmal - Bille's Wikkelbloemen
6002/1446 Stansmallen - Bille's Festoncirkels
6002/1462 Snijstencil- Sketch art-Vlinders
6011/0665 Papierset - Design - Wild flowers
6320/0019 Vlaggetjes hout met transparante bol 5 cm
6410/0516 Clearstempel - Jocelijne - Jasper Bear
6410/0526 Clearstempels- - Banners

5 opmerkingen: