woensdag 14 oktober 2020

The Ocean is my home

Hallo allemaal,

Collectie negen alweer. Joy!crafts heeft dit keer zo een leuk giftdoosje met sluiting uitgegeven! Je volgt de lijnen van het polybesastencil en rilt op de betreffende uitsparingen om vouwlijnen te maken of om een mat te creƫren. Daarna is het uitknippen, vouwen, je matten erop plakken, in elkaar zetten en je hebt een mooie cadeauverpakking! Hieronder mijn versie met een zeethema.



Het doosje is gemaakt met wit karton. Na de stappen met het polybesastencil is het beplakt met designpapier uit het Ocean Avenue setje. Hierin vind je mooie blauw en rood/zalm tinten met gave kleinere kaartjes met leuke zeespreuken.



Hierboven de eerste twee kanten van het doosje met uit de Mon Ami serie, onze Willy de Walvis. Willy is, na kompleet te zijn, ongeveer 5cm bij 5cm inclusief zijn spuithartjes of druppels. Je kunt zijn bek ook open laten door, zijn buik, welke ook een onderdeel is,  verder door te schuiven. Aan de bovenkant heb ik hem een Bright Smile gegeven, hahaha... Bij hem is het een must om de handige Sticky Tool te gebruiken om de kleine onderdeeltjes opgeplakt te krijgen. Gebruik daarbij een Glue Sheet of de Ultrafine Tip Applicator, ofwel een mini flesje met een ijzeren tuutje, zo smal als een kopspeld, welke je kunt vullen met lijm. De afbeelding met de schelp en de klaprozen is uit het designpapier geknipt. De andere kant is een stukje tekst uit een kaartje, helaas was die te groot, dus heb deze aangepast. Afgewerkt met pailettes en rocailles, pareltjes en golfjes van de zeekader mal uit collectie 5.


Dan hebben we nog twee kanten. Het designpapier heeft zulke prachtige afbeeldingen in het designpapier. Dus heb nog eens wat koraal uitgeknipt en de broer van Willy toegevoegd, ik noem hem Wilfred! Kant vier heeft ook weer een leuk aangepast labeltje met golfjes en pailletjes.



Er moet natuurlijk wel een reden zijn om zo een leuk giftdoosje weg te geven. Deze is gemaakt voor iemand die alweer de zoveelste zwemdiploma heeft gehaald. In het doosje zit een organza zakje gevuld met dolfijnensnoepjes! Zeker weten dat deze vis in het water dat heel lekker vindt.

Bedankt voor het bezoekje, fijne dag en tot de volgende keer.



Gebruikte materialen:
6002/1476 Stans-debos-embosmal - Vakantie accessoires
6002/1478 Stansmal - Sketch Art- Zee kader
6002/1552 Stansmal - Mon Ami - Willy Walvis
6005/0007 Polybesa stencil giftdoos met sluiting
6011/0544 Papierset - Matching Colors Uni - Winter
6011/0663 Scrap Papierset - Noor - Design Ocean Avenue
8013/0024 Papier- Wit
8013/ 0167 Papierset - Donker blauw

2 opmerkingen: