donderdag 11 maart 2021

SPRING MOOD

Hallo allemaal,

Na een lange winterperiode snakken heel wat mensen naar de lente. De zachtere temperaturen en de zonnestralen op je gezicht geven je nieuwe energie om er stevig tegenaan te gaan. We hopen natuurlijk van de aankomende lente flink te kunnen genieten. Ga alvast op zoek naar lenteprikkels om het lentegevoel elke dag maximaal te kunnen beleven. Om jullie daarbij te helpen staan bij Joy!crafts meerdere lente stencils in de picture. En natuurlijk bijpassend lente designpapier om jullie in die heerlijke "Spring Mood" te brengen. Mijn kaart draagt daar zeker aan bij.... kijk maar mee.


De zigzagkaart heeft een basis van lila en wit karton met het "Spring Mood" designpapier met vrolijke lente patroontjes, lente kleuren met toevoeging van kuikentjes. Bovenaan is de borderrand Viola bevestigd in een groen met wit design. Ik vind het altijd wel mooi om een rand aan de zijkant of in dit geval boven aan een kaart te maken. Aan de rechterkant van de kaart is ook een border opgeplakt. Dit is een mooie, sierlijke bloemenrand welke goed past bij het thema.


Bij de lente kunnen schaapjes, lammetjes en even lekker de tuin weer op knappen, zeker niet ontbreken, zodat deze klaar is voor het voorjaar en de zomer. Aan beide zijden aan de bovenkant zien jullie de beroemde wikkel- of rolbloemen gestanst uit geel karton en paars fluweelkarton. De kruiwagen is een makkelijk vervoermiddel voor je tuinplantjes. Hier is deze bewerkt met distressinkt. Zelf vind ik  het vrolijk staan om viooltjes in de tuin te planten, de schutting te voorzien van hangzakken of  hangingbaskets te vullen. Dat maakt je tuin zo gezellig en geniet ik van de vrolijke kleuren.


Zelfs het kuikentje uit het net uitgekomen ei, kijkt de wijde wereld in. De ei mal met accessoires is super leuk om met de kids te maken. Je kunt ze zelfs een gezichtje geven. Net zoals de stickers van vroeger. Zeg nou zelf, deze verzameling aan lente artikelen moeten je wel in een goede stemming brengen, toch? En je zo weer inspiratie geven om met je lente en/of zomerse creaties aan de slag te gaan.

De kaart is gemaakt naar aanleiding van een eerdere Make a card with Joy!crafts. Deze hebben we elke maand en wordt dan verzorgd door 1 van onze DT leden op facebook in de Friends of Joycrafts groep. Kun je niet meedoen? Geen nood, de volgende dag staat er alsnog een tutorial op het blog. Dit model is gemaakt door onze Sandra! En hier vind je de uitleg.




Gebruikte materialen:
6002/1436 Stans-debos-embosmal - Bloemen rand
6002/1440 Stansmal - Bille’s Wikkelbloemen
6002/1463 Snij-debos-embosstencil- Voorjaar kruiwagen
6002/1464 Snij-debosstencil- Schaap & lammetjes
6002/1485 Snij-debosstencils – Kuikens
6002/1486 Snij-embos-debosstencils - Ei Eierlei
6002/1510 Stansmal - Noor - Spring - tekst en bloem narcis
6002/1588 Stans-embosmal - Noor - Border Viola
6003/0099 Stansmal - Noor - VF – Takjes
6011/0567 Papierset - Design - Spring mood
8013/0003 Fluweelpapier - Intensieve kleuren
8013/0024 Papier wit A4 - 225 gr. - 24 vel


4 opmerkingen: