donderdag 19 augustus 2021

HOBBIZZ BLOGHOP VERRASSINGWIEL + KERSTSTEMPELS

(Onderaan mijn blog vind je een overzicht van de gebruikte materialen met een link naar de webshop) 
 
Hallo allemaal,

Het verrassingswiel is zo leuk samen met de kerststempels. Super voor veel zijdige kerstkaarten, dus tijd voor een bloghop!

** klik HIER om de kit te bestellen **


Op 4 augustus jl. heb ik in de Creatief met Hobbizz groep op facebook een Live gegeven met de Slimlinepocket en de Winter stans, welk je gratis bij deze kit krijgt, die ook nog de slimline mal Drops bevat. In deze slimlinekaart is tevens het verrassingswiel met bijbehorende kerststempels verwerkt.


 Het geheel is beplakt met designpapier uit de kit Jinglebells, waarbij ook nog eens 5 extra vellen zitten. Twee labelvellen met teksten, twee knipvellen met gave plaatjes en 1 vel met mini kaartjes. Met deze combinatie kun je echt heel veel kerstkaarten maken en je hebt er voor de rest maar weinig bij nodig!


Hierboven een close up van de diverse plaatjes en natuurlijk de prachtige pointsettia, welke onmisbaar is in je collectie. Zo ook de woord stans Winter inclusief de matrand is voorzien van schattige kleine dennenappeltjes en een besje.


Nu is het begrijpelijk dat het best wat ingewikkeld kan zijn hoe het verrassingswiel nu werkt  Geen nood, er is een duidelijke videobeschrijving beschikbaar waarin ik dat uitleg. De video van deze kit is nu terug te zien op ons YouTube kanaal. Klik op het logo om het filmpje te bekijken.


Wat moet je doen voor onze bloghop?
  • Ga 19 augustus 2021 langs de blogs van alle Hobbizz meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Hobbizz en laat daar ook een leuke reactie achter!

    Ga nu terug naar het Hobbizz blog klik{HIER} om je rondje af te maken.
    Veel liefs,


De gebruikte kits kun je hier bestellen.
{klik op de desbetreffende foto om naar het artikel in de webshop te gaan}


3 opmerkingen:

  1. Geweldig leuke kaart. Je kunt het verrassingswiel en bijpassende stempels op heel veel kaarten gebruiken zie ik! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel mooi je kerstkaartje Antoinette..zo gaaf met dat verrassingswiel en verder ook mooie accentjes erbij opgemaakt
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen