donderdag 26 augustus 2021

HOBBIZZ BLOGHOP MON AMI SANTA & DASHER

(Onderaan mijn blog vind je een overzicht van de gebruikte materialen met een link naar de webshop)  

Dag allemaal,

Hoe leuk zijn de Mon Ami stansen van Noor! Design. In de Mon Ami collectie zitten Santa & Dasher en die willen we vandaag eens uitlichten.

** klik {
HIER} om de stansen te bestellen **


Waar zouden we zijn zonder de kerstman en een rendier met Kerstmis. Nergens, denk ik. Die horen gewoon op een kaart, toch? Daarom heb ik met de Mon Ami stansen hierboven een leuk tafereeltje gemaakt. En heb daarbij gebruik gemaakt van de Box Art mal Waves. Deze vind je terug in de kit Zonnestralen .


Nu is "mijn Rudy" een beetje in een melige bui en heeft bij zijn maatje zijn magische kerstmuts afgepakt! Maar OOOO jéé, daar ging het gehele haarstukje mee, hahaha.... Santa voelt op zijn hoofd en denkt... Uhmmm laat ik maar niet vertellen wat hij denkt. Dat kunnen jullie zelf wel invullen.😉 'T is zo leuk om dit soort grapjes met een kaart te maken. Je hebt echt al voorpret met het freubelen. De maan heb ikzelf met grijze distressinkt en een witte marker gemaakt.

Het muurtje en de grond waarop beide zitten komen uit de kit Industrial. Gave patronen, zoals steentjes en muurstructuren, dakpannen etc, komen hierin terug. De tiny huisjes met mini boompjes zijn twee verschillende stansen. Een grote en kleine huisjesstans samen met een bomenrij (hier niet op de kaart) zijn onderdeel van de Feliz Navidad kit.


De ijspegelrand heb ik in delen geknipt en omgevouwen, samen de bomen met groen op de achtergrond zijn van een vrij nieuwe kit Winter Charm. De sterretjes zijn overbijfsels uit de ijspegelrand. Oh, ja en de rand heeft ook nog kleine sneeuwkristalletjes, die je kunt hergebruiken. Overal wat sneeuw toegevoegd zoals foamballclay. Daarvan zijn ook mini sneeuwballetjes gerold en met een kristal sneeuwpen een dun randje op de bergen aangebracht.

Zeg nou zelf, hoe leuk zijn deze onmisbare Mon Ami stansen? Je kunt zo veel mee variëren... Maar we gaan nu over op het laatste stukje van de bloghop.

Wat moet je doen?
  • Ga 26 augustus 2021 langs de blogs van alle Hobbizz meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Hobbizz en laat daar ook een leuke reactie achter!

    Ga nu terug naar het Hobbizz blog klik{HIER} om je rondje af te maken. Maar eerst kun je hieronder nog gaan shoppen.

    Veel liefs,


{klik op de desbetreffende foto om naar het artikel in de webshop te gaan}
4 opmerkingen: