maandag 30 augustus 2021

HOBBIZZ HOREN, ...GLUREN... EN ZWIJGEN

 Hallo allemaal,

Weg ben er ik ervan! Van de buildup stencil Rendier kun je zulke grappige composities maken. Je moest mij eens zien in mijn hobbyhok toen ik hiermee aan de slag ging. Lag iedere keer in een deuk! Het rendier bestaat uit losse onderdelen, welke je overtekent op karton, uitknipt en in elkaar zet naar eigen inzicht. En je hem allemaal rare poses aan kunt laten nemen, hahaha. Das helemaal voor mij weggelegd! Maar de basis is dat deze over een randje gluurt.


Ik heb Rudolf, zo noem ik hem maar, drie keer gemaakt in de Horen, Zien en Zwijgen-versie. Alleen, tja de linker was in een jolige bui en stak ook nog eens zijn tong uit, Onze meid in het midden wilde niet zo meewerken en gluurt met 1 oog en de rechter lacht de boel bij elkaar en kijkt maar even weg. 😄 Zo van... ik heb niks gezien! Deze plastic mal is onderdeel van de Peek a Boo kit met prachtig kerst designpapier en nog een stencil Banner. Ideetje: Hiervan kan je weer leuke schudkaarten maken.

De kit Peek a Boo kun je {HIERbestellen.

De basis van de kaart is de breedte van 28 cm bij 13 cm hoog, zo heb je de ruimte om de rendieren perfect te plaatsen. en te laten gluren. Daarna een rode kleur erop matten en als laatste het gele designpapier. Alle hoeken hiervan zijn met een hoekpons afgerond.


Het designpapier, welke ik gebruikt heb samen met de lampjesslinger komen uit de kit Wintercharm. Ook de kleine onderdeeltjes zoals, het strikje, het kadootje achter de kleine pointsettia, de candy cane en het koekje in de vorm van een ster vind je terug op de twee knipvellen met kerstplaatjes. Er zitten ook nog twee hele prachtige kerstmallen bij. De ijspegels komen dan ook van de gave ijspegelrand die erbij zit en heb daar wat deeltjes van gebruikt en voorzien van een klein beetje sneeuw.

Deze shop je {HIER}

 
De bovenrand is voorzien van twee pointsettia's, welke zijn bespetterd met een witte marker. De pointsettia links beneden zijn twee kleine stansjes op elkaar met drie witte pareltjes als hartje. Dus je kunt heel wat verschillende groottes maken met de Pointsettia stans. 


De Pointsettia kun je {HIER} bestellen.


Uiteraard hoort bij deze kaart nog een vrolijke noot, qua tekst. Daar hebben we een leuke samengestelde stempelkit voor in ons assortiment, zowel met afbeeldingen als kerst teksten. Hier is gebruik gemaakt van "Joy to the World". Deze tekst is eerst met Versamark gestempeld, daarna witte embossingpoeder erover gestrooid en met een heattool verwarmd, zodat het poeder smelt en over gaat in een mooie witte glimmende laag. Uitgeknipt en verhoogd bevestigd met foamtape.


De kit Stempels Merry Chistmas kun je {HIER} bestellen.


Laat je fantasie de vrije loop bij deze gave kit en je hebt de grootste lol!

Super leuk dat jullie op bezoek kwamen, bedankt en tot de volgende keer.

Veel liefs,

1 opmerking: