donderdag 12 augustus 2021

HOBBIZZ BLOGHOP POINTSETTIA

(Onderaan mijn blog staat een overzicht van de gebruikte materialen)

Hallo allemaal,

Een poinsettia maakt je kerst en winterkaarten altijd af. Deze mag dus niet ontbreken in de Hobbizz collectie. Tijd om hiermee een bloghop te doen!

** klik {
HIER} om de kit te bestellen **

Hieronder mijn creatie met de prachtige kerstroos in niet traditionele kerstkleuren.


De pointsettia's op deze slimlinekaart zijn gestanst uit crème kleurig karton, designpapier uit de By the fireplace kit en drie ervan zijn voorzien van een jute touwtje. Ik ben begonnen met een crème met grijs gespikkelde ondergrond te matten op bruin kraft en zwart cardstock. 


Op de vier hoekjes zijn kleine dennentakjes geplakt, welke als onderdeel van twee knipvellen zijn, die in de kit zitten. Hierboven de inhoud van de kit By the Fireplace.


Met de Streetwear stempels ben ik zwarte sterretjes gaan stempelen samen met een gridpatroontje. Tussendoor zien jullie gouden stippeltjes, welke zijn aangebracht met versamark, voorzien zijn van goud embossingpoeder en met de heattool verwarmd voor een glanzend effect. Bij deze strempelkit zit ook een gaaf maskstencil met romeinse klokken.
 

 Onder de pointsettia's is twee keer de Mixed up stans Stuctape toegevoegd, ook weer in kraft en zwart. De zwarte rand daarvan is dun ingesmeerd met een goud waxlaagje. De kerstroosjes zijn aan de randjes en in het hart bewerkt met een metallic marker. Hier en daar heb ik ook gebruik gemaakt van de blauwe cirkel mal Angel in de kleuren van de basiskaart.


Op deze kerstkaart staat de tekst "kerstgroetjes", welke onderdeel is van de Hobbizz clearstempel sheet Kerst. Jullie zien, het hoeft niet altijd rood en groen te zijn voor een kerstkaart. En dat de pointsettia dus diverse mogelijkheden heeft. Nu over naar het laatste stukje van de bloghop...

Wat moet je doen?
  • Ga 12 augustus 2021 langs de blogs van alle Hobbizz meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Hobbizz en laat daar ook een leuke reactie achter!

    Ga nu terug naar het Hobbizz blog klik {HIER} om je rondje af te maken.

    Veel liefs,


{klik op de desbetreffende foto om naar het artikel in de webshop te gaan}



5 opmerkingen: