donderdag 2 september 2021

Zon, zee, relaxen!

(Onderaan mijn blog vind je een overzicht van de gebruikte materialen met een link naar de webshop) 

Hallo allemaal,

In de Live van afgelopen donderdag 19 augustus in de Creatief met Hobbizz facebookgroep heb ik een frisse zomerse kaart laten zien met de slimlinemal Drops, die samen in een kit zitten met de slimline Pocket mal en GRATIS de stans met het woord "Winter" bevatten.


Samen met deze mal is het beplakt met designpapier uit de kit To the beach. Deze heeft frisse, tropische patroontjes, welke je doen verlangen aan een heerlijke vakantie met een kristalblauwe zee en een cocktail in je hand. In deze kit tref je ook labelvellen aan met projectlife kaartjes, banners, buttons, tabjes, bingokaartjes, etc. met passende zomerse teksten.


Dit alles heb ik gecombineerd met de coole en grappige gnomes van het knipvel Zonnestralen. Deze zitten in een set van nog 8 andere knipvellen. En ieder vel is totaal anders en super leuk voor allerlei gelegenheden!Het gnoompje bovenaan doet een poging om op het water te gaan dobberen met een verfrissend drankje. 
De middelste geniet heerlijk van het onderwater leven en is aan het snorkelen. De onderste gnoommeisje is aan het spelen in het zand en droomt weg bij haar ridder en held op het witte paard, welke in het zandkasteel woont.


De slimline kaart is gepimpt met de narcisbloem stans samen met een toefje van het lelietje van Dalen. En aan beide zijkanten zijn de bordermal Angel en tabjes vastgeplakt.

De video van deze kit en de werkwijze is nu terug te zien op ons YouTube kanaal. Klik op het logo om het filmpje te bekijken. Leuk dat jullie langskwamen, fijne dag en tot de volgende keer.


Liefs, 


De gebruikte kits kun je hier bestellen
{klik op de desbetreffende foto om naar het artikel in de webshop te gaan}


 

1 opmerking: