donderdag 21 oktober 2021

WINTER CHARM

Hallo allemaal,

Nog even en we zitten allemaal weer gezellig rond de kerstboom. Zullen we dit keer een witte kerst krijgen? Lijkt mij wel  leuk, alleen dan wel een rustige winterdag met zon! haahaha.. Al dat snert en modder gedoe hoeft voor mij niet, hoor. Om alvast in de sfeer te komen ben ik aan de slag gegaan met de Kit Winter Charm. 


Ik heb de basismal uit deze kit gebruikt om mijn kaartje te maken. Deze heeft een prachtige bomenrand. welke bewerkt zijn met ijskristallen Bij deze basisstans zitten ook twee superhandige kleinere mat vierkanten. De kit Winter Charm is weliswaar niet meer verkrijgbaar, maar hierbij wil ik jullie toch inspireren.
 

De kit bevat, zoals jullie kunnen zien ook een set designpapier. 10 vellen met 20 verschillende patroontjes en nog eens twee knipvellen. Daarmee kun je je kaart echt heel leuk aankleden, zoals jullie zien.
Eerst een rode achtergrond geplakt en daarop een berg gemaakt met ruitjes papier met een groene script tekst daarop. De grappige sneeuwman op de ski's roetst naar beneden langs de losgeknipte dennenbomen en komt nog eens overheerlijke gigantische candy lollipops tegen! Bovenaan, een leuke slinger met lampjes en een toefje kerstdeco. Aan de rechterkant is er een label, welke door een geponst gaatje is vastgemaakt met behulp van strik. Dan hebben we ook nog achter de doorzichtige sheet een gave randmal met ijspegels. 

Tevens heeft deze stans ook nog sneeuwkristalletjes, sterretjes en sneeuwstipjes die eruit gestanst worden. Hieronder het volledige voorbeeld.


De bomenrand is nog een keer in wit gestanst en de binnenste delen zijn weer teruggeplaatst in de groene bomen d.m.v. een stukje plakband en afgewerkt met ijskristallen.
Op de onderkant staat een cute muisje met haar sleetje te wachten met kerstkadootjes, totdat meneer De Sneeuwman benedenaan de skipiste is beland! Lol... Achter het mica nog een los boompje en het peperkoekhuisje een plaatsje gegeven. Samen met het lantaarntje met kaarsje is je kerstkaart weer helemaal kompleet, ja toch? 


En dat alleen maar met 1 kit, de kit Winter Charm...

Bedankt voor jullie belangstelling, tot de volgende keer.

Veel Liefs,

1 opmerking: