dinsdag 26 oktober 2021

SCARY

Hallo allemaal,

De kit Happy Halloween is zo leuk! Heb er gewoon nog een creatie meegemaakt. In dezelfde sfeer, alleen anders gespeeld met het papier en het knipvel.


Deze kit heeft grappig bijpassend designpapier met spinnen, spookjes, vleermuizen en oranje met zwarte, gele tinten. Van streepjes tot sterren en stippeltjes. Een gaaf knipvel, een lasergesneden vel met spinnen en spinnenwebben en als laatste nog een tekenmal wat een kaartdoosje is met een doorkijkje.

De kit  Halloween bestel je {HIER} 


De ronde sleeve heeft een sluiting met daarop twee cirkels met een stiksteekje en een schulprandje. Deze behoren tot de Ribbon Doily kit en bestaat in totaal uit acht stansen inclusief een grote matrand!
Zo ziet het kaartdoosje eruit als je hem sluit met de ronde sleeve.

De Ribbon Doily stansenset bestel je {HIER}


Als je het doosje in elkaar gevouwen en geplakt hebt is het eventueel mogelijk om ook een verrassing, zoals bij TRICK OR TREAT, toe te voegen door middel van een organzazakje met snoepjes erin. De organzazakjes zitten in een kit van wel in totaal 6 kleuren, in 2 maten, 6 groot en 4 klein. Dus in totaal krijg je 36 + 24 = 60 organzazakjes! Ook superleuk voor verjaardagtraktaties of bedankjes voor bruiloften en kraambezoekjes.


De kit Organzazakjes bestel je {HIER} 


Dan over naar de creatie zelf. In de Live leg ik in grote lijnen uit hoe je het "doosje" in elkaar zet. Daarna is het beplakken met designpapier aan de beurt. Aan de binnenkant is, in het doorkijkje, gebruik gemaakt van de lasergesneden spinnenweb met spin. Op de achtergrond de grappige spookjes en een vleermuis uit het designpapier. Hier en daar heb ik plukjes van een wattenschijfje opgeplakt.


Het tafereeltje hieronder is opgebouwd uit een grasrand, dubbel gestanst. Het jongetje, verkleed als dracula, heb ik in het gras gezet en heb de armpjes ingeknipt bij het lijfje, zodat het net lijkt alsof hij over het gras leunt of opzij duwt. Daarnaast nog een losse pompoen. De druppeltjes bloed zijn aangebracht door een dot uit een parelpen op een kladje te doen en door middel van een speld of een naald kun je dan heel fijntjes de tandjes bewerken.  Deze komen allemaal uit het knipvel van de Halloweenkit. Het gras vind je terug in een kit samen met de stans Narcis.


Het meisje, verkleed als heks, is een lekkere verse heksensoep aan het maken en de spin wordt denk ik ook wel onderdeel daarvan! hahaha... Haar bezem gebruikt ze als bezem om te roeren.

De kit grasrand met narcis bestel je {HIER}

Beide  herfststansen shop je {HIER}


Op de rechterzijde is de bladzijde in twee├źn verdeeld door gebruik te maken met de herfstguirlande in bijpassende kleuren. Deze stans heeft eigenlijk nog een zusje met allemaal losse blaadjes, die op de guirlande ook voorkomen. Superhandig om je guirlande 3d te maken! Op de bovenste helft zien we de spookjes achter de guirlande vandaan komen zweven.  Als je het label verwijderd.


Deze kit is gewoon geheel compleet en heb je voor de rest weinig nodig om jouw Halloween tot een geslaagde avond te maken!

In de Live van afgelopen vrijdag 1 oktober jl. in de Creatief met Hobbizz facebookgroep heb ik een kaartkijkdoosje gemaakt met de Halloween kit. 

Het filmpje van deze LIVE kunnen jullie terugkijken op ons youtube kanaal. Kom eens langs als je durft, whoehahaha..... Klik op de afbeelding om naar Youtube te gaan.Super leuk dat jullie op bezoek kwamen, bedankt en tot de volgende keer.

Veel liefs,

 

1 opmerking: