maandag 29 november 2021

BELLA LULLU BLOGHOP SINTERKLAAS

Dag allemaal,

Zijn jullie ook lekker bezig met Sinterklaas projecten maken. Wij bij Noor & Zo wel en willen deze mooie projecten natuurlijk graag met jullie delen. Hier bij laten we natuurlijk ons Bella Lulu knipvel Sinterklaas zien.

** klik {HIER} om het Bella Lulu knipvel te bestellen **


Allemaal bij de kachel, een warme kop met chocolademelk, speculaaspopje erbij en het Sinterklaasjournaal kijken, gezellig, want.....Het Heerlijk Avondje is |gekomen!


Met het mask Art stencil Small Houses van DDBD heb ik de basis voor mijn kaartje gemaakt, daarop zijn allerlei verschillende steenpatronen gemat uit de Scrap designpapierset Bricks.


Achter één van de raampjes, welke ik zelf heb gemaakt, evenals het deurtje, is een vrolijk Pietje uit het knipvel verwerkt, zie je hem zwaaien? 


Daarna heb ik de tuin beplant met mooie kleine pointsettia's en graszoden. Een hekje heb ik laten maken, maar het hang en sluitwerk weer zelf aangebracht! Lol...


Sinterklaas ziet er op toe dat de Pietjes hun werk doen, drie daarvan zijn driftig aan het werk. Zak met kadootjes sjouwen, klimmen op het dak en in huis verrassingen verstoppen. 


Alleen wat het vierde Pietje op straat op de grond doet, is mij een raadsel. Denk dat hij de kantjes er een beetje vanaf loopt. Maar is hij nou ...uitgegleden, handstand aan het doen, electric boogie of een koprol? Geen idee, zeggen jullie het maar...hahaha.


Dit tafereelkaartje zou je ook prima kunnen gebruiken als surprise met een passend kadootje. Maar ook kinderen zullen dit vast tof vinden, ook als aandenken op hun kamertje. 

Dan gaan we nu over naar de nadere uitleg van de bloghop

 

Wat moet je doen?
  • Ga 29 november 2021 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Ik wens jullie alvast een gezellig avondje met grappige gedichten en leuke surprises. Om je bloghoprondje af te maken klik je {HIER} en kom je terug op het blog van Noor enzo .

Bedankt voor jullie bezoek en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)5 opmerkingen: