maandag 6 december 2021

BELLA LULLU BLOGHOP PUINGIN LOVE

Dag allemaal,

Het is weer maandag en dat betekent weer een hop. Dit keer met het schattige Pinguin Love knipvel. Aangekleed met hartjesballonnen, vogeltjes en brievenbusjes. Ook in deze tijd is het fijn om iemand een hart onder de riem te steken met een kaartje of kleinigheidje. Daar is het nieuwe Bella Lulu knipvel "Pinguin Love" erg geschikt voor.

** klik {HIER} om het Bella Lulu knipvel te bestellen **


Mijn bijdrage is gemaakt met het stencil Dutch Doobadoo Pop up box. Dit is een doosje waarvan de onder- en bovenkant open is om er reepjes karton tussen de lijmen en daarop je tafereeltje te maken.


Het doosje is beplakt met het bijpassende designpapier Love Letters in roze, rode en zwart/grijze patroontjes. Kijk het lieve paartje en verliefd zijn onder moedersparaplu! Ahhh... Deze zijn achter een reepje met gras gezet. Het grasrandje is van Elizabeth CraftsDesign en deze stans is zelfs 21 cm breed, dus op handig slimline formaat. Te verkrijgen met nog een hekjesmal, struikgewas met wat bloemetjes en een golfrand.


De vogeltjes en sommige hartjes zijn op een reepje mica bevestigd en aan het reepje papier geplakt.


Hier een kijkje van bovenaf, zodat je het reepje papier ziet.


Het handige van dit doosje is dat het gewoon plat gevouwen kan worden en in een vierkante envelop past.


Ook is er gebruik gemaakt van het Heffy Doodle foamptape om ook een hartje meer naar voren te laten komen. En het geheel is vastgelijmd met de fijne Dutch Doobadoo lijm. Zo kan je het doosje dus lekker oppimpen. Een kei leuk kadootje dus om iemand heel erg te bedanken of iemand de liefde te verklaren op een originele manier.

Dan gaan we nu over naar het laatste gedeelte van de bloghop

 

Wat moet je doen?
  • Ga 6 december 2021 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!

    Ga nu terug naar het Noor Enzo blog klik {HIER} om je rondje af te maken.

    Veel Liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
6 opmerkingen: