zondag 8 mei 2022

TODAY IS SPECIAL

 Dag allemaal,

Onze Mollie is best wel een beetje heel erg veel verliefd op onze Ted. Nu moet ik jullie zeggen, ik ook hoor, hahaha! Dus nog maar een kaartje gemaakt met Ted en zijn vlam Mollie voor een speciale dag. 


De basis van de kaart is pastelgroen en -roze met daarop designpapier van Creative Craftlab, Bundel of Joy. De mooie bordersierrand om de kaart is van Studiolight. Met nog 3 andere prachtige versies zit deze in 1 set!


Ted heeft wat verrassingen in petto en maakt er vandaag een speciale dag van. Hij heeft zijn beste vlinderdasje opgezocht en een nieuwe hippe bril. 


Het brilletje is gemaakt door twee cirkelmalletjes in elkaar te leggen op je desbetreffende papier, vast te plakken met mallentape en door je stansmachine te halen. Je hoeft alleen nog maar de pootjes er zelf aan te maken. Om te doen lijken dat er echte glaasjes in zitten, heb ik gebruik gemaakt van wat Glossy Accents. Als dit goed droog is kun je er alsnog wat accentjes op aanbrengen met een witte Signo multiliner. 


Onder het romantische maanlicht geeft hij als verrassing een mooie ruiker aan Mollie. Kijk haar nu eens kijken met haar verliefde oogjes...helemaal in luf. De bloemetjes zijn van Marianne Design, Flowers by Marleen. De banners zijn zelf gemaakt en bestempeld met de Studio Light Essentials stamps nr 179.


De roze swirl stansjes heb ik van één van de Add-ons mallen voor de irisshutter van Elizabeth Craft Designs geknipt en zo los gebruikt. Afgewerkt met hier en daar een glimmertje en wat gespetter met een zwarte Molotowmarker is dit romantische kaartje weer helemaal af, ja toch?

Heel erg bedankt voor jullie bezoekje en tot een volgende keer.

Veel liefs,
 


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
 
  

   

     

 

 

   

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten